Manitu Sunset Bliss – Hράκλειο, Κρήτη

Γιατί μας αρέσει τόσο πολύ το Manitou Sunset Bliss?

Για το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στο Ηράκλειο. Θέα ονειρική εκείνες τις στιγμές (κι όχι μόνο) που ο ήλιος χάνεται στον ορίζοντα μπροστά στο Κρητικό πέλαγος.

Για την επιμονή τους με τελειομανία στον καλό ήχο ανεξαρτήτως μουσικής. Εδώ έρχεται και η δική μου «λόξα»! Ο καλός ήχος είναι μια απόλαυση για την οποία δύσκολα συμβιβάζομαι. Εδώ, αυτό θα το καταλάβετε στην πράξη, καθώς με υψηλές εντάσεις του ήχου θα μιλάτε χωρίς να φωνάζετε, ενώ παράλληλα το ηχητικό σύστημα αποδίδει την μουσική με σεβασμό στους δημιουργούς της. Το τονίζω αυτό γιατί στα περισσότερα Bars και Clubs ο ήχος σου επιτίθεται στα αυτιά, και τελικά και στον εγκέφαλο… Υπεύθυνος για αυτό είναι ο Νίκος Ψαλτάκης, συνιδιοκτήτης του Manitu, όπου με την εταιρεία του, artinsound.gr, έχει εξελίξει την ποιότητα του επαγγελματικού ήχου σε πολύ υψηλά επίπεδα, με ιδιαίτερο τρόπο.

Για την ατμόσφαιρα, την αίσθηση χαλάρωσης αλλά και όλο το setup. Ο χώρος είναι πολύ ζεστός, έχει υψηλή αισθητική και σε ταξιδεύει σε κάτι διαφορετικό.  Ειδικά η χρήση του ξύλου με τον τρόπο και το design που έχει επιλεγεί, δίνει μια ξεχωριστή νότα, με στοιχεία έθνικ, τόσο, όσο.

Για τα ποτά, τα φαγητά, και το service και την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, που συμβαδίζουν με όλη την φιλοσοφία περί ποιότητας.

Στον κάτω χώρο λειτουργεί hyperclub – πιστέψτε με τέτοια υποδομή ήχου και φωτισμού πολύ δύσκολα συναντάς – το οποίο δίνει ένα πολύ δυνατό στίγμα με επίσης εκπληκτική ποιότητα ήχου.

Το Manitu Sunset Bliss είναι ο ορισμός του καλοκαιρινού, Lounge Bar Restaurant / Club, αναμειγνύοντας με πολύ πετυχημένο τρόπο είναι η αλήθεια, εξωτικά στοιχεία μακρινών προορισμών με την Κρητική αύρα και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Very cool!

Στην Παραλιακή Ηρακλείου, Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου, Ηράκλειο.

https://www.facebook.com/manitusunset

Γιώργος Λυγεράκης

Αφήστε μια απάντηση